top of page

REFERANSER

Fortell oss hva du synes om våre tjenester. Vil du anbefale oss til andre?

Send oss din referanse om vår arbeid.
Tusen takk for å velge oss!

Success! Message received.

Bygge tilbygg ca 20m2

Meget godt fornøyd med dette firma, utførte jobben til avtalt tid og pris. God kommunikasjon under byggingen. Kan absolutt anbefales. Veldig gunstig pris og top kvalitet.

evaluert av

Sergei

Poleanski

Småjobb bad

Vi er kjempe fornøyd med jobben som ble gjort. God dialog med leder gjennom heleprosjektet. Ryddige og dyktige fagfolk som vi anbefaler på det varmeste.

evaluert av

Maren Brun

590895.png

1 år siden

590895.png

1 år siden

Oppussing av gammel kjeller

HB Entreprenør AS en fantastik jobb. Vi hadde på totalrenovering av kjeller. Gjennom hele prosessen var HB v./Valdas i dialog med oss og fulgte oss på en utmerket måte. Vi er veldig fornøyde med hele prosessen. Anbudet var detaljert og ble fulgt, progresjonen i arbeidet var også bra. Arbeiderne i HB var flittige til tusen og HB var flinke til å bruke ulike dyktige fagfolk. Resultatet var kjempebra. Vi anbefaler HB på det varmeste!

evaluert av

Lise Grønning

590895.png

6 månader siden

evaluert av

Aksel

Pøttersen

1 år siden

evaluert av

Xiaopeng Wu

1 år siden

590895.png

Renovere skifertak

HB Entreprenør AS renoverte skifertak, satte opp nye takrenner og utførte noen mindre byggemessige utbedringer på 100 år gammelt hus. Arbeidet ble utført svært lett å forholde seg til, og han holdt seg til budsjett til tross for noen mindre avvik i min noe unøyaktige ardbeidsbeskrivelse. Jeg er svært fornøyd med HB Entreprenør AS, og jeg kommer til å bruke dem igjen. Anbefales.

590895.png

Renovating a 90 m2 basement

HB Entreprenør AS har gjort en velgig god jobb for oss! Vi er veldig fornøyd med sin effective og høy kvalitet på arbeidet. De hjalp oss å bygge en leilighet i kjelleren, inkludert stue, bad, entre og to soverom. I tillegg har de også renovere vaskerom og hovedbad i huset vårt. Det var en stor jobb med total arbeidsområde rundt 90 kvm, men de en ferdige med alt innen seks uker. 

De gjorde alt vi har avtalt veldig godt. Jeg anbefaler dette selskapet!

Oppusing av 1.etg 69m2 bruksareal vegg, tak, gulv, og bygge litt ut på stue og wc

Vi er svært fornøyd med jobben HB Entreprenør AS utførte da de hjalp oss med tilbygg p1 hus og utbygging av wc /bad. Alle ansatte var dyktige, løsningsorientert og serviceminded. De var utrolighjelpomme og vi kunne stole på dem. HB Entreprenør AS hadde seriøse holdninger til arbeidet. De var nøye og ryddet etter seg hver gang, og det så kjempe fint ut. De var effektive og gjorde jobben på den tiden de sa.

1 år siden

590895.png

evaluert av

Anita Klepp

Seglem

bottom of page